JONA REÇICA e treta në Kampionatin Individual për femra 2023

02/01/2024

Jona Reçica anëtare e Shkollës së Shahut’ DARDANIA” plasohet në vendin e tretë në Kampionatin
e përgjithshëm individual për femra të mbajtur nga data 22.12-30.12.2023, në Hotel”AFA” në Prishtinë.
Jona e përsëritit suksesin e saj nga viti i kaluar ku përveq titullit të kampiones së Kosovës në
konkurencën e femrave për moshat deri në 16-vjeçe, arin të plasohet në vendin e tretë në konkurencen e
përgjithshme.
Ky sukses i radhës tregon se puna e vazhdueshme e saj po tregon rezultate në vazhdimësi dhe prej saj
në të ardhmen priten rezultate edhe në arenen ndërkombëtare.
Shkolla e Shahut”DARDANIA”, mburet me suksese e saja si dhe të nxenesve të tjerë të saj.