KSH”DARDANIA” e treta ne Super Lige

14/05/2023

Perfundoi Kampionati ekipor i Kosoves 2023
KSH”DARDANIA”pati paraqitje dinjitoze dhe ishte ne lufte per titull deri ne xhirron e
parafundit kur pesoi humbje nga KSH”Ferizaji”, kjo ishte humbja e vetme pergjate tere
kampionatit dhe me nje humbje, 2-barazime dhe 4-fitore ne fund fitoj vendin e III ne
Super Ligen e Kosoves.
Eshte shume e rendesishme qe Klubi tani e shume vite eshte ne mesin e klubeve me te mira
te Kosoves gje qe tregon nje perkushtim dhe organizim te mire brenda perbrenda klubit.