Kupa Evropiane për klube 2023 KSH”Dardania” pjesëmarrëse

20/09/2023

Klubi i Shahut ” DARDANIA” e përfaqëson Republikën e Kosovës në garën më prestigjioze për klube në Kampionatin ekipor Evropian i cili do të mbahet nga data 30.09-08.10.2023, në qytetin bregdetar të Shqipërisë, në Durrës. KSH”Dardania” do të garoj përkrah 84 klubeve më të mira të Evropës të cilat do ti perfaqësojnë shtetet e tyre në këtë kampionat.
Përndryshe kjo garë e klubeve të shahut po konsiderohet gara më masovike e mbajtur ndonjëhere në Evropë në këtë format të garës e njëkohësisht edhe ndër garat më të forta Evropiane dhe Botërore në sportin e shahut.

Klubi i Shahut ” Dardania” do të përfaqësohet me këta shahistë:

  1. Marin Bosiočić ( GM )
  2. Armend Budima ( CM)
  3. Ardian Jashari ( FM )
  4. Gani Hamiti ( FM )
  5. Korab Saraçi ( Kapiten )
  6. Alban Krasniqi
  7. Osman Saraçi
  8. Avni Krasniqi