Liga e Dytë e Kosovës për klube

23/05/2023

Liga e Dytë e Kosovës për klube do të mbahet nga data: 27.05-31.05.2023 në Prishtinë.
Garat do të zhvillohet në Capital Gate dhe do ti përfshijë 14-klube pjesëmarrëse.
KSH”Dardania” do të përfaqësohet me talentët e rinjë të Shkollës së Shahut të cilët janë:

 1. LIR BASHA
 2. LORIK HAMITI
 3. JONA REÇICA
 4. TROI KRASNIQI
 5. JAKOB BUZHALA
 6. RRON REÇICA
 7. JON PLLANA

Talentëve tanë ju dëshirojmë sukses në përballje me shahistët me përvojë në shahun e Kosovës.

Pjesëmarrës të Ligës së Dytë do të jenë këto klube:

 1. Vëllaznimi
 2. Drenasi
 3. Rahoveci
 4. Kosova
 5. Peja
 6. Zhupa
 7. Ferizaji II
 8. Dardana
 9. Ulpiana
 10. Frashër Dermaku
 11. Vitia
 12. Dardania II
 13. Kaçaniku
 14. Sharri II