Të ariturat e KSH”DARDANIA” përgjatë vitit 2022

13/12/2022

Të ariturat e KSH” DARDANIA” dhe anëtarëve të saj në vitin 2022.

1.Fitues të Super Ligës së Kosovës;

2.Nën-Kampion të Kosovës në shahun e shpejtë ( Blitz);

3.Vendi i 3-t në Kupën ekipore të Kosovës në shahun standard;

4.Pjesëmarëse në Kupën Evropiane për klube në Mayrhofen të Austrisë;

Të ariturat e anëtarëve të klubit:

4.Gani Hamiti, Nën-Kampion i Kosovës në shahun standard;

5.Endit Uruçi, Kampion i Kosovës në shahun RAPID;

6.Korab Saraçi, Kampion i Kosovës në shahun e shpejtë ( Blitz);

7.Jona Recica, Vendi i 3-t në Kampionatin Individual të Kosovës për femëra;

P.S. Dhe e aritura më e madhe e cila i tejkalon rezultatet e aritura është hapja
e Shkollës së Shahut”DARDANIA”.