KSH DARDANIA me dy ekipe, Super Ligë & Ligen e Dytë

Klubi i shahut” DARDANIA” me dy ekipe, njëra në Super Ligë si dhe tjetra në Ligën e Dytë të
Kosovës e komponuar nga nxënësit e Shkollës së Shahut.
Ekipit të parë i dëshirojmë sukses në Super Ligë me dëshire që ta mbroj titullin e më të mirit
të fituar vitin e kaluar, ndërsa nxënësve të shkollës së shahut ju dëshirojm sukses në debutimin
e tyre të parë në një ligë profesionale ku do të ndeshen me shahistë me pervojë në lojën e shahut.