Nderim Saraçi anëtarë i ri i KSH”DARDANIA”

Klubi i Shahut”DARDANIA”, përforcohet me kampionin e 10-fishtë të Kosovës (IM)Nderim Saraçin.
Ёshtë nder dhe privilegj ta kemi shahistin më të mirë të Kosovës në radhët e klubit tonë dhe
njëherit i dëshirojmë suksese të mëtutjeshme si në shah ashtu edhe në jetën e përditshme.

Mirë se vjen KAMPION,
KSH”DARDANIA”