Liga e Dytë e Kosovës për klube

Liga e Dytë e Kosovës për klube do të mbahet nga data: 27.05-31.05.2023 në Prishtinë.
Garat do të zhvillohet në Capital Gate dhe do ti përfshijë 14-klube pjesëmarrëse.
KSH”Dardania” do të përfaqësohet me talentët e rinjë të Shkollës së Shahut të cilët janë:

 1. LIR BASHA
 2. LORIK HAMITI
 3. JONA REÇICA
 4. TROI KRASNIQI
 5. JAKOB BUZHALA
 6. RRON REÇICA
 7. JON PLLANA

Talentëve tanë ju dëshirojmë sukses në përballje me shahistët me përvojë në shahun e Kosovës.

Pjesëmarrës të Ligës së Dytë do të jenë këto klube:

 1. Vëllaznimi
 2. Drenasi
 3. Rahoveci
 4. Kosova
 5. Peja
 6. Zhupa
 7. Ferizaji II
 8. Dardana
 9. Ulpiana
 10. Frashër Dermaku
 11. Vitia
 12. Dardania II
 13. Kaçaniku
 14. Sharri II

KSH”DARDANIA” e treta ne Super Lige

Perfundoi Kampionati ekipor i Kosoves 2023
KSH”DARDANIA”pati paraqitje dinjitoze dhe ishte ne lufte per titull deri ne xhirron e
parafundit kur pesoi humbje nga KSH”Ferizaji”, kjo ishte humbja e vetme pergjate tere
kampionatit dhe me nje humbje, 2-barazime dhe 4-fitore ne fund fitoj vendin e III ne
Super Ligen e Kosoves.
Eshte shume e rendesishme qe Klubi tani e shume vite eshte ne mesin e klubeve me te mira
te Kosoves gje qe tregon nje perkushtim dhe organizim te mire brenda perbrenda klubit.